Associated Global Consultants

Som una empresa consultora dedicada a l’assessorament integral a empreses, creada al 2006 amb despatx a Madrid i Barcelona.


A través d´un sòlid i experimentat equip multidisciplinari de professionals (economistes, advocats i consultors), oferim els nostres serveis professionals en tot l’àmbit nacional sempre en base a la filosofia, missió i valors del nostre model de negoci: donar suport a empreses aportant valor i oferint les millors solucions a la mida de les necessitats dels nostres clients. El nostre enfocament és el d’una boutique, que ofereix als seus clients un tracte únic i diferenciat. Estem especialitzats en oferir els nostres serveis a les instal•lacions dels nostres clients/partners utilitzant models d´Implant.

La nostra cartera de clients es composa d’importants companyies nacionals i internacionals, principalment franceses i alemanyes radicades a Espanya. Aquest fet es dona gràcies a la nostra destacada implicació i estreta relació amb el món empresarial de França i Alemanya, com a membres del Consell de la Cambra de Comerç Francesa de Barcelona i socis actius de la Cambra de Comerç Alemanya per Espanya.

Concretament, ens dediquem a sis grans àrees:

NOTÍCIES I ACTUALITAT